Skip to main content

20 February 2019

Laat uw wagen expertiseren vooraleer u deze koopt!

Het kopen of verkopen van een tweedehandsvoertuig is nooit zonder risico. En niets is frustrerender dan het ontdekken van verborgen gebreken na een paar kilometer rijden.

Als koper bespaart u kostbare tijd door contact op te nemen met een deskundige om de staat van het voertuig te controleren.
Wist u dat, bij Curalia, wanneer de verzekeringsnemer een tweedehandsvoertuig wenst aan te schaffen hij dit voertuig gratis kan laten expertiseren door een deskundige op kosten van D.A.S., dankzij de waarborg “expertise gekocht voertuig”?

Waargebeurde verhalen:

  1. Bart V. koopt een tweedehandswagen in een garage. Nadien heeft hij deze tot driemaal moeten laten herstellen. Gelukkig vielen deze herstellingen nog onder garantie. Wanneer Bart V. zijn wagen bij een andere garage binnenbracht, bleek dat er met zijn wagen al een zwaar verkeersongeval was gebeurd.

  2. Alice K. koopt een tweedehandswagen met een garantie van 1 jaar. Kort na de verkoop gaat er een oranje lampje branden. De verkoper beweert dat dit niet binnen de garantie valt. Hier begint een eindeloze discussie. 

Deze situaties hadden vermeden kunnen worden als de kopers een door D.A.S. gedekte expertise hadden laten uitvoeren alvorens over te gaan tot de aankoop van de wagen. 
Beter voorkomen dan genezen!
Contacteer ons voor meer informatie over de garantie “expertise gekocht voertuig” via info@curalia.be of op 02/735.80.55.
 

Gerelateerd nieuws